Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCASTELLÀCATALÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Trànsit
  • 'Let's go' campanya europea per a la reducció de les víctimes de trànsit

'Let's go' campanya europea per a la reducció de les víctimes de trànsit

Comparteix a la teva xarxa social preferida:
El Departament d’Interior i el Servei Català de Trànsit (SCT) s’han adherit a la campanya europea Let’s go per a la reducció de les víctimes de trànsit i la prevenció dels sinistres a la carretera, i en promouran la participació de la ciutadania a través de la xarxes socials per tal de continuar conscienciant de la necessitat d’una mobilitat més segura i sostenible per a tots.
 
En aquest sentit, l’SCT demana la col·laboració de tots els usuaris de l’espai viari i els anima a sumar-se a aquesta acció de sensibilització. Per fer-ho cal fotografiar-se amb el lema Le’ts go, apuntat en qualsevol suport com una pissarra o paper, i compartir la imatge a través de Twitter amb el hashtag #letsgo i les mencions als comptes @transit i @etsc_eu.
 
Des del Departament d’Interior es difondrà aquest vídeo, que compta amb la participació del conseller Jordi Jané i la directora de l’SCT, Eugenia Doménech, per promoure la campanya: 
 


Amb aquesta acció viral, engegada per l’European Transport Safety Council (ETSC), es pretén implicar la ciutadania en la reducció de les víctimes de trànsit i a escala europea té l’objectiu de demanar a la Comissió de seguretat viària de la Unió Europea que es marqui com a objectiu prioritari la reducció no només del nombre de morts sinó també de les persones que arran d’un sinistre viari pateixen lesions greus de per vida, atès que en els darrers anys no han disminuït com s’esperava i han esdevingut un drama social.

Més informació al web del SCT
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat