Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCASTELLÀCATALÀCATALÀ

CARRILS EN SENTIT CONTRARI A L’HABITUAL

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

 

Hi ha dies en què les carreteres catalanes viuen un excés de trànsit que dificulta la fluïdesa de la xarxa viària. Es tracta, especialment, de dies puntuals com dies d’operació sortida, primera hora del matí a l’accés de Barcelona, etc. Davant d’aquests casos, i amb l’ànim de descongestionar la xarxa, s’habiliten carrils en sentit contrari a l’habitual. Et sona? Pren-ne nota i recorda com has de circular en aquestes condicions!

Quan circulis per aquestes carreteres en carrils en sentit contrari a l’habitual, recorda que és obligatori encendre els llums d’encreuament, mantenir una velocitat d’entre 60 km/h i 80 km/h i eixamplar la distància de seguretat amb els altres vehicles. A Catalunya són quatre les vies que solen ser modificades per donar sortida a la gran quantitat de vehicles que hi circulen: la C-32 sentit nord entre el Garraf i l’Hospitalet de Llobregat, la C-32 sentit sud entre Vilassar i Montgat, l’AP-7 en sentit sud entre Sant Celoni i la Roca del Vallès i, finalment, l’AP-7 en sentit nord entre Vilafranca i Martorell.

Aquests carrils que actuen contra els embussos s’habiliten obrint la mitjana, agafant un carril d’una de les calçades i habilitant-ne el sentit, de manera que es guanya capacitat per a la via.
INFOTRANSIT

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat