Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Trànsit
  • Barcelona instal·la un memorial permanent en record a les víctimes de trànsit

Barcelona instal·la un memorial permanent en record a les víctimes de trànsit

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

L'Ajuntament de Barcelona ha instal·lat un monument memorial a les víctimes dels sinistres de trànsit al costat del passeig Marítim de la Nova Icària i l'espigó del Bogatell. Es tracta d'un banc d'acer d'onze metres de longitud amb un fragment del poema 'Cançó de la mort callada' de Salvador Espriu en lletres troquelades que permetran llegir la projecció de les ombres quan toqui el sol.

 "I sento com la muda, mort dels homes s'emporta, el meu do de paraules: esdevé pur silenci, el meu dolor", diu el memorial.

El monument també inclourà una placa on es reproduirà la inscripció del fragment del poema d'Espriu i la frase "A les víctimes de trànsit".

El projecte va ser dissenyat l'any 2010 per l'arquitecta Judit Masana, adscrita a la Direcció d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, que va morir l'any 2016. S'ha decidit instal·lar el monument en aquest indret pel seu caràcter memorial i perquè pot servir com a lloc de trobada per actes en record a les víctimes d'accidents de transit. La instal·lació del monument memorial arriba després que associacions de víctimes d'accidents de trànsit demanessin fa dos anys un espai memorial.3/24

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat