Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

IVAN CORRETJA: LES SEQÜELES ET FAN PENSAR CADA DIA EN L’ACCIDENT

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Adaptar-se a una nova realitat i, en aquest cas, a viure sense una cama i un peu. Aquest és el cas de l’Ivan Corretja. La nit de Sant Joan, quan tenia 14 anys, circulava amb moto amb un amic i va ser envestit per un cotxe que excedia la velocitat permesa. A causa d’aquell accident, l’Ivan va passar molt temps preguntant-se com seria la seva vida sense una de les seves extremitats inferiors. 

Recorda com, després de l’amputació, tenia por de tocar-se la cama i no trobar-la. Ara, anys més tard, assegura que s’ha adaptat a aquesta situació però admet que no ho ha superat. “Les seqüeles et fan pensar cada dia en l’accident”, afirma. En l’actualitat porta una pròtesi i, malgrat que durant un temps va estar amoïnat pel seu aspecte físic, entén que el més important és el seu estat de salut. Sense cap mena de dubte, la velocitat a la qual circulava el conductor del cotxe que va envestir l’Ivan va resultar determinant en el desenllaç de l’accident. Recorda que excedir de la velocitat permesa multiplica les possibilitats de patir accidents i que la gravetat de les conseqüències són proporcionals a la velocitat.  

Font SCT
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat