Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

El personal de la Generalitat rebrà formació en seguretat viària en l’entorn laboral

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

S’ha firmat un conveni entre Ramon Espadaler, conseller d’Interior i la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, per a que el personal de l’Administració de la Generalitat rebi formació en seguretat viària en l’entorn laboral i poder evitar accidents de trànsit in itinere.

El conveni té com a objectiu que el Servei Català de Trànsit (SCT) i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya col·laborin juntes i ofereixin cursos de formació en matèria de seguretat viària i mobilitat segura als treballadors públics, tant a aquells que utilitzen el vehicle per temes laborals como els que ho fan en els desplaçaments per anar o tornar de la feina.

Aquest acord s’inclou en el Pla de Seguretat Viària 2014-2015 i neix degut a la necessitat de seguir reduint el nombre d’accidents laborals tal i com es venia fent des del 2010 i després del repunt important dels últims mesos dels accidents relacionats amb el trànsit durant la jornada laboral i, en menor mesura, dels accidents de treball in itinere.

El Servei Català de Trànsit aportarà dos programes de formació adreçats als treballadors de la Generalitat, Seguretat viària in itinere, i Seguretat viària en missió. L’Escola d’Administració Pública de Catalunya col·laborarà en el redisseny del programa de formació Seguretat viària in itinere com a curs virtual d’autoformació.

Els objectius d’aquest curs són: sensibilitzar el treballador sobre la magnitud del problema dels accidents de trànsit in itinere, conèixer els factors de risc d’accident de trànsit als quals estan sotmesos els conductors en els desplaçaments laborals, identificar i reflexionar sobre els propis hàbits de risc en la mobilitat a l'anar i tornar de la feina i establir uns compromisos individuals de canvi.

Els alumnes que obtinguin un mínim del 65% dels punts possibles en l’avaluació rebran un certificat de participació. A més, el curs, inclourà la possibilitat d’oferir a tots els participants un curs pràctic de moto o cotxe per millorar les habilitats en la conducció. 

A l’acte de signatura del conveni també hi han assistit la directora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), Montserrat de Vehí, i el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Juan Josep Isern.
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat