Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCASTELLÀCATALÀCATALÀ

EL MÒBIL, A LA BUTXACA. ACCIONS PER REDUIR L’ÚS DELS DISPOSITIUS DE TELEFONIA A LA CARRETERA

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

 

Llegir un whatsapp i fins i tot escriure’n un, mirar un apunt del Facebook o fer-se una selfie mentre es condueix és una realitat massa present a les carreteres catalanes. Distraccions com aquestes han provocat el 29% dels accidents amb víctimes durant el primer semestre d’enguany. I és que les desatencions per dispositius mòbils al volant suposen un risc tant per als conductors com per a la resta d’usuaris de la via. És per això que, aquesta setmana, es duen a terme dues accions dirigides a conscienciar sobre els perills i reduir aquesta pràctica.

D’una banda, el Departament d’Interior, conjuntament amb el Servei Català de Trànsit, ha firmat el primer conveni de tot l’Estat amb el Consell de l’Asociación de Empresas de Electrónica, Tecnologías de la Información, Telecomunicaciones y Contenidos Digitales (AMETIC). La col·laboració se centrarà a impulsar idissenyar diverses campanyes i accions comunicatives i de divulgació sobre un ús responsable del mòbil en l’entorn del vehicle amb l’objectiu d’evitar la sinistralitat ocasionada per aquestes distraccions.

Com ha explicat el conseller d’Interior, Jordi Jané, “la telefonia mòbil no està renyida amb la conducció. Les noves tecnologies poden ajudar a la conducció, però hem de combatre el seu mal ús”. Per això, ha afirmat també que “no podem admetre els conductors que mentre condueixen agafen el mòbil. No en volem deixar passar ni una”.

Ja ho saps, mentre condueixis, posa’t el mòbil a la butxaca i desactiva’l! Per la teva seguretat i la de tots.

Infotransit
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat