Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Seguretat Viària
  • Repunta el nombre d'accidents mortals de trànsit a les carreteres catalanes després de quinze anys consecutius a la baixa

Repunta el nombre d'accidents mortals de trànsit a les carreteres catalanes després de quinze anys consecutius a la baixa

Comparteix a la teva xarxa social preferida:
Quan encara falten més de dos mesos per acabar l'any, ja hi ha hagut més morts en accidents de trànsit a les carreteres que en tot el 2014; 141, i més de 700 ferits greus, i això que en les dades oficials no s'inclouen els morts en accidents dins de nuclis urbans.
Els Mossos han fet uns 600 controls de carretera aquest cap de setmana per detectar comportaments de risc i sensibilitzar els joves sobre el perill de barrejar alcohol (o altres drogues) amb conducció.
 
Durant l'últim anys, s'ha detectat un repunt de l'alcoholèmia com a causa en els accidents que tenen lloc de nit i durant el cap de setmana, encara que les distraccions continuen sent la causa principal dels accidents. 
 
Uns accidents que, des del 2006 fins l'any passat s'havien reduït un 60%: havien passat dels 357 fa 10 anys als 140 del 2014. Aquest any, però, la tendència a la baixa s'ha trencat. 

Font: 3/24

Més informació aquí
Accidents mortals 2015
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat