Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

Nit Europea sense Accidents

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

El proper 17 d'octubre es celebra a tot Europa la NIT EUROPEA SENSE ACCIDENTS amb l'objectiu de conscienciar i evitar víctimes de sinistres de trànsit entre el col·lectiu de joves.

 

"LA NIT EUROPEA SENSE ACCIDENTS" va ser creada a Bèlgica l'any 1.995 per l'associació RYD (Responsable Young Drivers) i des de 2003 compta amb el suport de la Comissió Europea, estenent-se als 28 països membres i es celebra el tercer dissabte del mes d'octubre.

 

Amb objectiu d'evitar els accidents de trànsit que es produeixen les nits dels caps de setmana, i molt especialment entre els joves, es proposa fomentar la rotació dels conductors a les nits dels caps de setmana amb el compromís de no beure alcohol ni consumir altres drogues per poder conduir de manera segura.

 

Pat Apat s'uneix cada any a la iniciativa realitzant diferents accions i aquest any durant la nit de dissabte estarem al costat de la Guàrdia Urbana de Barcelona en diferents dispositius de control preventiu d'alcohol i drogues per sensibilitzar i difondre el missatge de "Condueix amb sentit, Condueix 0'0 ", amb un díptic amb missatges de conscienciació.

 

Aconseguim entre tots que la nit del dia 18 d'octubre sigui una nit sense accidents i que sigui una de moltes més en que no haguem de lamentar la mort o ferides greus de cap conegut, amic o familiarwww.pat-apat.org
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat