Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Seguretat Viària
  • El tram de l'N-340 al seu pas per Catalunya, s'endú 17 vides des de l'inici de l'any

El tram de l'N-340 al seu pas per Catalunya, s'endú 17 vides des de l'inici de l'any

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

La carretera N-340 és la que concentra més sinistres de Catalunya, el 13% del nombre de persones que han perdut la vida aquest any en tota la xarxa viària catalana.

Representants d'11 poblacions i dos consells comarcals, acompanyats del delegat de Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, van decidir ahir en una reunió al Perelló (el municipi on s'han produït els dos últims accidents amb quatre morts) reclamar al Ministeri de Foment que de manera urgent obligui al desviament de camions per l'autopista AP-7 i a concedir la gratuïtat d'aquest tram de via per al trànsit intern. 

I és que l'N-340 suporta un trànsit del 30% de vehicles pesants, i es considera que la mesura d'obligar els camions a circular per l'autopista amb bonificacions, com ja passa a l'N-II a Girona, tallaria dràsticament la sinistralitat. A més a més, reivindiquen que el tram entre Alcanar/Ulldecona i l'Hospitalet de l'Infant sigui gratuït per als veïns de la zona fins que s'acabin les obres de l'A7. «La nostra lluita no és que l'autopista sigui gratuïta o no, però volem el mateix tracte que es concedeix a la resta de l'Estat, i mentre no tinguem autovia, reclamem aquesta gratuïtat», va apuntar el delegat del Govern de la Generalitat Xavier Pallarès.

Si vols llegir la notícia completa, clica aquí.
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat