Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Notícies
  • DESCARREGA’T SEGURETAT. QUATRE APP's PER MILLORAR LA SEGURETAT VIÀRIA

DESCARREGA’T SEGURETAT. QUATRE APP's PER MILLORAR LA SEGURETAT VIÀRIA

Comparteix a la teva xarxa social preferida:


El problema dels dispositius mòbils en el trànsit no és el seu funcionament, sinó l’ús incorrecte que hi donem quan circulem. I és que al mercat existeixen diverses aplicacions, i moltes de gratuïtes, que no només ens ajudaran a utilitzar la tecnologia de manera correcta, sinó que també ens serviran d’ajuda davant d’una possible incidència. Però recorda que durant la conducció mai hem de manipular dispositius mòbils perquè augmenten el risc! En l’apunt d’avui et donem quatre app imprescindibles per millorar la teva seguretat al volant. Pren-ne nota i descarrega-te-les!

  • - Conduint: Disponible per a dispositius Android i desenvolupada pel Servei Català de Trànsit, evita que els conductors es distreguin amb el mòbil mentre condueixen. Ofereix tres opcions diferents i entre els seus serveis destaquen el silenciador o bloqueig de les notificacions mentre es condueix o l’enviament d’SMS a les trucades entrants de la teva agenda mentre condueixes.

  • - Waze: Està disponible per a diversos països del món, entre ells Catalunya. Aquesta app informa de les incidències del trànsit en temps real  gràcies al proveïment participatiu o crowdsourcing. És a dir, funciona gràcies a l’intercanvi d’informacions d’incidents entre conductors.

  • - Autopistas en Ruta: Especialment útil per quan circulis per les autopistes d’Abertis. Aquesta aplicació, que està disponible per a iOS i Android, connecta amb el centre d’operacions d’alertes de les autopistes per afavorir i accelerar l’actuació dels serveis d’emergència. Per utilitzar-la, has d’introduir el teu número de telèfon a Autopistas en Ruta, de manera que l’app localitzarà la posició del dispositiu mitjançant GPS. Entre els seus avantatges destaca que, en cas que es detecti una incidència i el conductor no contesti a les trucades del centre d’operacions, s’activa un protocol d’emergència. 

  • - Comobity: Desenvolupada per la DGT, aquesta aplicació permet que conductors, ciclistes i vianants que circulen per una via informin els altres usuaris de la seva presència. D’aquesta manera, cadascun dels actors de la via poden prendre les mesures necessàries per circular d’una manera més segura.


    Més informació INFOTRANSIT

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@fab.cat