Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Notícies
  • Avui es celebra a Barcelona la 'Jornada Sobre Accessibilitat i Seguretat Viària', organitzada pel Servei Català de Trànsit i amb la col·laboració de l'ONCE i FESVIAL

Avui es celebra a Barcelona la 'Jornada Sobre Accessibilitat i Seguretat Viària', organitzada pel Servei Català de Trànsit i amb la col·laboració de l'ONCE i FESVIAL

Comparteix a la teva xarxa social preferida:


Avui 25 de març, de 9 a 13 hores, se celebra la ‘Jornada Sobre Accessibilitat i Seguretat Viària’ a la Sala d’Actes del Servei Català de Trànsit (Carrer Diputació, 355, Barcelona).

L’objectiu d’aquest esdeveniment és fomentar i promoure la millora de la seguretat viària i l’accessibilitat dels tots els ciutadans, en especial per aquells amb mobilitat reduïda. La jornada gira al voltant de la ‘Guia d’Accessibilitat en Vies Urbanes’, elaborada per la Fundación Española para la Seguridad Vial (FESVIAL) i encarregada per la Fundació ONCE.

Hi seran presents el Sr. Joan Josep Isern, Director del Servei Català de Trànsit; el Sr. Luis Montoro, President de FESVIAL i el Sr. Jesús Hernández, Director de la Fundació ONCE, qui obriran aquesta jornada.

Tot seguit es duran a terme dues ponències, ‘La Integració de l’Accessibilitat Universal en l’Urbanisme’, a càrrec de la Fundació ONCE i ‘Accessibilitat, Mobilitat i Seguretat Viària’, a càrrec de FESVIAL.

L’esdeveniment finalitzarà amb la formació de taules rodones per debatre els plans, accions de mobilitat i bones pràctiques per promoure l’accessibilitat i la seguretat viària. A les taules rodones hi participaran diferents representants de la Diputació de Barcelona, la Guàrdia Urbana de Barcelona, l’Ajuntament de Terrassa, l’Ajuntament de L’Hospitalet i COCEMFE Catalunya.

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat