Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Formació
  • Les vendes de vehicles elèctrics creixen un 33,3% durant els primers set mesos de l’any

Les vendes de vehicles elèctrics creixen un 33,3% durant els primers set mesos de l’any

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

 

Per primer cop en la història del mercat automobilístic espanyol, les vendes de cotxes elèctrics i híbrids han arribat a una quota del 4’5% de tots els turismes matriculats a l’Estat durant els 7 primers mesos de l’any.

El total de cotxes totalment elèctrics venuts a l’estat espanyol ha sigut de 3.636 unitats matriculades, el que suposa un augment del 33,3% respecte dels mateixos mesos de l’any 2016, gràcies als incentius econòmics -com els del pla MOVEA, que sumat a les promocions d’alguns fabricants poden arribar a descomptes de gairebé 10.000 euros en alguns vehicles- i a la presa de consciència ecològica per part dels consumidors.

El Tesla Model S, que aquest any començava a vendre’s físicament a l’Estat, ha quedat molt a prop del Top 5 amb 125 cotxes matriculatsdurant els 7 primers mesos de l’any (enfront dels 14 cotxes del 2016). Tesla també ha aconseguit matricular 74 unitats del Model X, la comercialització del qual al nostre mercat tot just ha començat enguany.

LA REBEL·LIÓ HÍBRIDA

Encara més sorprenent ha sigut el creixement dels vehicles híbrids al mercat espanyol, amb un espectacular creixement del 90,6% de vehicles matriculats durant els 7 primers mesos de l’any, fins a arribar a les 32.072 unitats, un rècord gairebé impensable fa pocs anys.

A primer cop d’ull sorprèn el domini aclaparant de Toyota en el segment dels híbrids però amb l’absència significativa del nou Prius, la nau insígnia dels híbrids de la marca nipona arreu del planeta, superada pel nouvingut Hyundai Ioniq (1.182 unitats matriculades del coreà per 1.169 del japonès), o els bons resultats de Lexus -divisió 'premium' de Toyota- amb més de 3.000 cotxes venuts repartits entre la seva extensa gamma de cotxes híbrids.

ARA
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat