Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Formació
  • Endesa aposta fort pel cotxe elèctric: promet instal·lar més de 100.000 electrolineres entre 2019 i 2023

Endesa aposta fort pel cotxe elèctric: promet instal·lar més de 100.000 electrolineres entre 2019 i 2023

Comparteix a la teva xarxa social preferida:


La democratització del cotxe elèctric, necessària si volem complir amb les exigències mediambientals de reducció d'emissions imposades per Brussel·les, passa, entre altres coses, per comptar amb una infraestructura que l'empari. I sembla que, per fi, comencem  a posar-nos les piles: Endesa acaba d'anunciar un ambiciós pla, que portarà la implantació de més 100.000 punts de recàrrega tant públics com privats.

Mai és tard, si la dita és bona, encara que la veritat és que les energètiques del nostre país han trigat a posar-s'hi si ens mirem al mirall d'altres països europeus. Som a les portes de 2020 com qui diu, però no ha estat fins a 2018 quan dues de les principals empreses espanyoles del sector energètic han posat sobre la taula extensos plans per a la implantació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Un altre tema és que es compleixin, és clar.

Iberdrola ja ha assegurat que per a 2019 s'instal·larà un total de 200 electrolineres a les autovies radials, així com en els principals corredors d'Espanya, com l'Autovia de la Mediterrània (A7), l'Autovia del Cantàbric (A8) o la Ruta de la Plata ( A66). Però l'objectiu fixat per Endesa és encara més ambiciós: l'energètica ha traçat un pla que es materialitzarà en més de 108.000 punts de recàrrega fins 2023, tant públics com privats, per al que realitzarà una inversió de 65 milions d'euros.

Motorpasión

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat