Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

Torrot MUVI. Un scooter elèctric essencial

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

El fabricant català de bicicletes i motos elèctriques Torrot, compta en el seu catàleg amb un escúter eléctric pensat per a aquells que necessiten un mitjà de transport simple i efectiu. Parlem de la Torrot MUVI.

Segons la defineixen a Torrot, la MUVI no és un escúter senzill o minimalista. És un model essencial, que compta amb el bàsic i necessari per moure, i fer-ho d'una forma eficient i respectuosa amb el medi. Tot això sense renunciar a certs tocs tecnològics tant en el seu aspecte, com en un equipament on no hi falta la il·luminació LED, o una aplicació per al mòbil que mitjançant Bluetooth ens permet conèixer diferents paràmetres de la moto.torrot-moguda-3

MUVI és un ciclomotor elèctric, equivalent a un model de 50 cc a nivell d'homologació. Compta amb un motor de 2.4 kW (3.2 CV) i un parell motor de 32 Nm que li propulsen fins a una velocitat màxima limitada a 55 km / h. Suficients per moure els 80 quilos de pes d'aquest model amb soltesa i agilitat entre el trànsit.

L'energia procedeix de dues petites bateries de liti (LiMnCo) a 48V, que en conjunt compten amb 50Ah i 2,4 kWh de capacitat. Aquesta proporciona una autonomia a Torrot MUVI de fins a 110 quilòmetres amb cada càrrega. Per descomptat, realitzant una conducció super eficient sota la manera ECO.

Aquesta bateria més té la peculiaritat de ser extraïble, el que ens facilita fins a l'extrem l'operació de recàrrega, ja que podrem pujar-la a la nostra vivenda o al nostre lloc de treball.

Per a la recàrrega podrem optar per un carregador doble de 48V i 5A, que ens permet carregar les bateries EN4 hores. De forma opcional podrem adquirir un carregador ràpid, que permet doblar la potència de càrrega i reduir el temps fins a les 2 hores.

Pel que fa al preu, estem esperant que ens ho confirmin des Torrot.Més informació aquí
Comparteix a la teva xarxa social preferida:
03/12/2019APP Conduint

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat