Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

Hi haurà punts de recàrrega en algunes de les estacions dels Ferrocarrils catalans

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Amb  l’objectiu de facilitar l’intercanvi modal mitjançant la col·laboració entre institucions públiques i el sector privat, La Generalitat, FGC i el sector empresarial instal·laran punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en diferents aparcaments de les estacions de FGC.

Amb aquesta finalitat, La Generalitat de Catalunya ha firmat un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), el Clúster d’Eficiència Energètica (CEEC), el Cluster Railgrup, l’associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour i les empreses Simon, Imesapi i Empark. En aquest conveni s’estipula que es realitzarà un projecte pilot per a instal·lar punts de recàrrega pels vehicles elèctrics en diferents aparcaments de les estacions de FGC.

Aquest conveni, que té un cost de 35.500 euros, pretén que per a principis d’estiu, les estacions de Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Igualada, Martorell i Volpelleres ja disposin d’aquests punts de recàrrega.

Aquest projecte neix de la iniciativa EV-Friendly de l’Associació Volt-Tour, i té la voluntat de potenciar els aspectes innovadors, així com fomentar una mobilitat amb menor incidència sobre el medi atmosfèric urbà. 

A més a més, aquesta iniciativa s’integra tant a les mesures del Pla d’actuació per a la millora de la qualitat de l’aire en l’àrea metropolitana de Barcelona, com en l’estratègia d’impuls del vehicle elèctric a Catalunya (IVECAT) 2010-2015.
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Últimes notícies

Formació 3.0 per a motoristes, 21 i 22 de setembredivendres, 20 / setembre / 2019
nova jornada 21 i 22 de setembre a Sort Mai és tard per aprendre o per reciclar coneixemen [...]
PARK(ing) DAY: Menys fum, més salut!dimecres, 18 / setembre / 2019
El PARK (ing) DAY és un esdeveniment anual que te lloc a diverses ciutats de tot el món. Entitats [...]
La sinistralitat es redueix en un 46% en els trams on s'han fet desviaments de vehicles pesantsdimarts, 17 / setembre / 2019
El Servei Català de Trànsit ha impulsat la restricció per a vehicles pesants de 4 o més eixos en det [...]
EUROPEAN MOBILITY WEEK 2019dilluns, 16 / setembre / 2019
Setmana Europea de la Mobilitat Segura i Sostenible This EUROPEAN MOBILITY WEEK puts the spotligh [...]

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat