Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

Buch valora positivament una nit de Cap d'Any "molt tranquil·la"

Comparteix a la teva xarxa social preferida:
El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha comparegut davant dels mitjans aquest matí d'Any Nou per valorar i donar detalls sobrel'operatiu desplegat per a les celebracions de Cap d'Any arreu de Catalunya. El conseller ha opinat positivament de la marxa de la nit, que ha qualificat de "molt tranquil·la" i ha afirmat que, de tots els incidents destacables que s'han produït al llarg de la nit, només una fracció petita poden ser atribuïts directament a l'entrada al 2019. A més, el Buch ha explicat que, tot i que el telèfon d'emergències 112 ha rebut 3.618 trucades, els incidents registrats han estat molts menys perquè és habitual que un sol fet provoqui diverses trucades.
 
Pel que fa als controls d'alcohol i drogues fets per la policia a tot el país, de 791 proves només hi ha hagut 57 casos en què els conductors han donat un resultat positiu. En accidents de trànsit, el conseller Buch ha explicat que n'hi ha hagut 22 al llarg de la nit però que, de tots ells, només n'han resultat 2 ferits greus i 9 de lleus i no s'ha hagut de lamentar cap víctima mortal.

el mon
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat